Lliga Microsprints 2019

14 de juliol de 2019 a les 12:07


Per 5è any consecutiu tornen els Microsprints al Berguedà!

La Lliga MicroSprints 2019 constarà d'un total de 5 MicroSprints que es realitzaran, com ja és habitual en les anteriors edicions, els vespres dels dimecres a partir de les 20h i en cinc poblacions diferents del Berguedà i sempre amb la col·laboració dels seus respectius ajuntaments.

Els Microsprints són curses d'orientació de mida reduïda, que es realitzen en espais molt concorreguts a l'estiu com les piscines municipals dels pobles del Berguedà, amb un format de curta durada (5-10' de recorreguts) i assequible per a tots els públics, des de nens a adults, passant pels que s'inicien en l'esport i alhora interessant per als més experts.

La gran novetat d'aquest any serà la utilització d'una APP per a mòbils amb la tecnologia més actual (QR i NFC), que cada participant haurà d'utilitzar per a poder controlar el temps de cada recorregut, que alhora permetrà seguir a temps real els resultats de cada participant i apropar l'esport a totes aquelles persones que comencen.

El preu es manté gratuït per als habitants de cada població i per a la resta de corredors el preu serà de 5€ els adults i 2€ els menors d’edat. Tota la informació i les inscripcions es podran realitzar prèviament a la web www.microsprints.org i també a través del facebook i instagram (@microsprints)

 

Calendari:

  • 24 de juliol: Puig-reig (Piscina Municipal)
  • 31 de juliol: Montclar (Plaça de la Vila)
  • 7 d’agost: Bagà (Piscina Municipal)
  • 14 d’agost: Gironella (Piscina Municipal)
  • 21 d’agost: Casserres (Piscina Municipal)


Ens trobaràs a:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube


Properes activitats
No hi ha microsprints programats


Premis i reconeixements
2n premi
Concurs Idees Emprenedores del Berguedà, 2017


Què diuen de nosaltres?
"Microsprints ha obert una nova possibilitat per al món de les Curses d'Orientació!"
Biel Ràfols
"Adaptació molt adequada de curses d'orientació per instituts i escoles, conservant els principals valors d'aquest esport pels més joves!"
Laura Serra
"Una manera original i divertida perquè petits i grans descobreixin l'orientació en espais reduïts i peculiars"
Lleí Viles
"Microsprints es una actividad innovadora, sencilla y divertida, que a la vez sirve para exprimir al máximo la parte mental y técnica del deportista de élite"
Alvaro Prieto


Política de privacitat
Com gestionem les teves dades?