Notícies

1 2 3 4 5 »

FORMACIÓ! Microsprints - Curs d'Orientació INDOOR per a Instituts, cicles formatius, universitats i escoles!

19 de abril de 2020 a les 15:33


Proposta didàctica per a la realització d'una cursa d'orientació INDOOR, que et pot servir per a oferir contingut adaptat a la realitat actual al teu alumnat i seguir practicant esport dins de casa! En el document podeu trobar una explicació de què son les curses d'orientació, com fer un mapa casolà de casa, com preparar els recorreguts i com reali (...)

Saber-ne més


Manual Microsprints - Open Orienteering Mapper

17 de abril de 2020 a les 20:29


Per a poder fer un mapa d’orientació INDOOR amb el programa Open Orienteering Mapper amb la base de Microsprints heu de seguir els següents passos: Descarregar i instal·lar el programa al vostre ordinador. WEB Descarregar el mapa base de Microspirnts. MAPA Visualitzar aquest senzill vídeo per a veure els passos bàsics!

Saber-ne més


Manual Microsprints - Purple Pen (Recorreguts)

17 de abril de 2020 a les 19:33


Ben aviat!

Saber-ne més


Premi participació al MICROSPRINTS INDOOR CHALLENGE COVID-19

3 de abril de 2020 a les 18:25


Per agrair-vos la participació us regalem la possibilitat d’utilitzar l’APP Microsprints a casa vostre i organitzar un esdeveniment per alegrar el dia a tota la família! A continuació els passos que heu de realitzar: 1. Fes un recorregut (en bolígraf, ordinador...com millor et vagi!) en el teu mapa triant un d’aquestes 3 opcions: 10 fites 15 fites (...)

Saber-ne més


2n Microsprint Permanent a Castell de l'Areny (Berguedà)

5 de març de 2020 a les 16:30


En aquest petit poble de l'alt Berguedà, situat a l'extrem nord-est de la comarca, podreu trobar el SEGON MICROSPRINT PERMANENT, que trenscórrer per l'interior del petit nucli urbà d'aquest poblet i també per un bonic mirador alhora ofereix unes vistes genials de la vall. Els racons, escales, arbres, tanques i mil elements que aquest petit poble té han (...)

Saber-ne més


1r Microsprint Permanent al Càmping Repòs del Pedraforca (Saldes, Berguedà)

20 de febrer de 2020 a les 15:54


Ja està en funcionament i disponible per a tot el públic el PRIMER MICROSPRINT PERMANENT, que està situat dins del recinte del càmping del Repòs del Pedra Forca, en el municipi de Saldes, al Berguedà. Les instal·lacions d’aquest càmping han permès la realització d’un mapa detallat molt interessant, amb una gran qu (...)

Saber-ne més


Classificacions Lliga Microsprints 2019

17 de setembre de 2019 a les 10:24


 

Saber-ne més


Fotos i Mapes microsprint Casserres 2019

23 de agost de 2019 a les 20:17


La lliga microsprints 2019 arriba a la seva fi amb el Microsprint de Casserres, el passat 21 d'agost. Aquesta prova va acabar de decidir les classificacions de la general que estaven molt apretades fins al moment. Com sempre podeu veure totes les fotografies de la nostra col·laboradora Maria Rovira a: Fotos Micro Casserres 2019 AQUÍ Fotos Micro Montclar 2019 AQUÍ Foto (...)

Saber-ne més


Mapes microsprint Gironella 2019

18 de agost de 2019 a les 12:52


La penúltima prova de la lliga microsprints 2019 es va disputar a Gironella, dins de la Festa Major i complementada amb concerts a la fresca i altres activitats a la mateixa Piscina Municipal! Aquí teniu tots els mapes: C3 C2 C1  

Saber-ne més


Mapes microsprint Bagà 2019

8 de agost de 2019 a les 16:45


La lliga microsprints 2019 arriba a Bagà, encara que amb un dia una mica plujós, els participants que van apropar-se a la piscina van poder gaudir d'uns recorreguts, majoriatariament de parc, que van fer-los expremer al màxim! C3 C2 C1  

Saber-ne més


1 2 3 4 5 »
Ens trobaràs a:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube


Properes activitats
No hi ha microsprints programats


Premis i reconeixements
2n premi
Concurs Idees Emprenedores del Berguedà, 2017


Què diuen de nosaltres?
"Microsprints ha obert una nova possibilitat per al món de les Curses d'Orientació!"
Biel Ràfols
"Adaptació molt adequada de curses d'orientació per instituts i escoles, conservant els principals valors d'aquest esport pels més joves!"
Laura Serra
"Una manera original i divertida perquè petits i grans descobreixin l'orientació en espais reduïts i peculiars"
Lleí Viles
"Microsprints es una actividad innovadora, sencilla y divertida, que a la vez sirve para exprimir al máximo la parte mental y técnica del deportista de élite"
Alvaro Prieto


Política de privacitat
Com gestionem les teves dades?