Notícies

1 2 3 4 5 »

Lliga Microsprints 2023!

17 de juliol de 2023 a les 16:48


Arriba l'estiu i torna la Lliga Microsprints 2023! Després d'un any de descans tornen els microsprints a les piscines i pobles del Berguedà, amb el mateix format de sempre i moltes més ganes que mai de començar a trobar fites un cop més! En aquesta ocasió seràn 4 microsprints repartits entre l'Alt i el Baix Berguedà (...)

Saber-ne més


Mapes i Fotos Lliga Microsprints 21

26 de juliol de 2021 a les 12:39


  Aquí podeu consultar tots els mapes i les fotografíes (by Maria Rovira) de la Lliga Microsprints 2021! Mapes Fotos Microsprint Sant Jordi 2021 Fotos Microsrpint Museu del Ciment 2021

Saber-ne més


INSCRIPCIONS (Lliga Microsprints 2021)

11 de juliol de 2021 a les 12:48


Ja podeu fer les vostres inscripcions de la Lliga Microsprints 2021:  www.microsprints.org/inscripcio   Recordatori dels preus:  Adult (+18): 5€ Joves (-18): 2€ Resident en el muncipi on es realitza: GRATIS! Adult lliga completa: 20€ Jove lliga completa: 8€   Salut i fites!  

Saber-ne més


Lliga Microsprints 2021

10 de juliol de 2021 a les 15:08


Arriba l'estiu i ja tenim apunt la Lliga Microsprints 2021! Després d'un any de descans tornen els microsprints a les piscines i pobles del Berguedà, amb el mateix format de sempre i moltes més ganes que mai de començar a trobar fites un cop més! En aquesta ocasió seràn 6 microsprints repartits entre l'Alt i el Baix Berguedà (...)

Saber-ne més


FORMACIÓ! Microsprints - Curs d'Orientació INDOOR per a Instituts, cicles formatius, universitats i escoles!

19 de abril de 2020 a les 15:33


Proposta didàctica per a la realització d'una cursa d'orientació INDOOR, que et pot servir per a oferir contingut adaptat a la realitat actual al teu alumnat i seguir practicant esport dins de casa! En el document podeu trobar una explicació de què son les curses d'orientació, com fer un mapa casolà de casa, com preparar els recorreguts i com reali (...)

Saber-ne més


Manual Microsprints - Open Orienteering Mapper

17 de abril de 2020 a les 20:29


Per a poder fer un mapa d’orientació INDOOR amb el programa Open Orienteering Mapper amb la base de Microsprints heu de seguir els següents passos: Descarregar i instal·lar el programa al vostre ordinador. WEB Descarregar el mapa base de Microspirnts. MAPA Visualitzar aquest senzill vídeo per a veure els passos bàsics!

Saber-ne més


Manual Microsprints - Purple Pen (Recorreguts)

17 de abril de 2020 a les 19:33


Ben aviat!

Saber-ne més


Premi participació al MICROSPRINTS INDOOR CHALLENGE COVID-19

3 de abril de 2020 a les 18:25


Per agrair-vos la participació us regalem la possibilitat d’utilitzar l’APP Microsprints a casa vostre i organitzar un esdeveniment per alegrar el dia a tota la família! A continuació els passos que heu de realitzar: 1. Fes un recorregut (en bolígraf, ordinador...com millor et vagi!) en el teu mapa triant un d’aquestes 3 opcions: 10 fites 15 fites (...)

Saber-ne més


2n Microsprint Permanent a Castell de l'Areny (Berguedà)

5 de març de 2020 a les 16:30


En aquest petit poble de l'alt Berguedà, situat a l'extrem nord-est de la comarca, podreu trobar el SEGON MICROSPRINT PERMANENT, que trenscórrer per l'interior del petit nucli urbà d'aquest poblet i també per un bonic mirador alhora ofereix unes vistes genials de la vall. Els racons, escales, arbres, tanques i mil elements que aquest petit poble té han (...)

Saber-ne més


1r Microsprint Permanent al Càmping Repòs del Pedraforca (Saldes, Berguedà)

20 de febrer de 2020 a les 15:54


Ja està en funcionament i disponible per a tot el públic el PRIMER MICROSPRINT PERMANENT, que està situat dins del recinte del càmping del Repòs del Pedra Forca, en el municipi de Saldes, al Berguedà. Les instal·lacions d’aquest càmping han permès la realització d’un mapa detallat molt interessant, amb una gran qu (...)

Saber-ne més


1 2 3 4 5 »
Ens trobaràs a:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube


Properes activitats
No hi ha microsprints programats


Premis i reconeixements
2n premi
Concurs Idees Emprenedores del Berguedà, 2017


Què diuen de nosaltres?
"Microsprints ha obert una nova possibilitat per al món de les Curses d'Orientació!"
Biel Ràfols
"Adaptació molt adequada de curses d'orientació per instituts i escoles, conservant els principals valors d'aquest esport pels més joves!"
Laura Serra
"Una manera original i divertida perquè petits i grans descobreixin l'orientació en espais reduïts i peculiars"
Lleí Viles
"Microsprints es una actividad innovadora, sencilla y divertida, que a la vez sirve para exprimir al máximo la parte mental y técnica del deportista de élite"
Alvaro Prieto


Política de privacitat
Com gestionem les teves dades?