Microsprint Torrelodones 2017

9 de maig de 2019 a les 19:04


Aquest Microsprint ha estat el primer 100% de bosc, realitzat en una zona oberta amb diferents tipus de vegetació i roques, però a diferencia dels anteriors no s’han utilitzat tanques ni cinta per dificultar els circuits.

Per aquest motiu la dificultat tècnica era elevada i s’havia d’interpretar amb rapidesa la totalitat dels elements dibuixats en el mapa per poder entendre la ubicació dels controls. Per aquests motiu els pocs participants que es van atrevir a realitzar els diferents recorreguts de la proba van gaudir buscant ens més de 20 controls repartits per la zona.

Cal destacar l’alt nivell d’alguns dels corredors que van realitzar el recorregut, corredors habituals de la selecció espanyola de curses d’orientació, que van gaudir dels recorreguts a una velocitat elevada, fixant els temps dels guanyadors en un punt gairebé intocable!

Resultats


Ens trobaràs a:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube


Properes activitats
No hi ha microsprints programats


Premis i reconeixements
2n premi
Concurs Idees Emprenedores del Berguedà, 2017


Què diuen de nosaltres?
"Microsprints ha obert una nova possibilitat per al món de les Curses d'Orientació!"
Biel Ràfols
"Adaptació molt adequada de curses d'orientació per instituts i escoles, conservant els principals valors d'aquest esport pels més joves!"
Laura Serra
"Una manera original i divertida perquè petits i grans descobreixin l'orientació en espais reduïts i peculiars"
Lleí Viles
"Microsprints es una actividad innovadora, sencilla y divertida, que a la vez sirve para exprimir al máximo la parte mental y técnica del deportista de élite"
Alvaro Prieto


Política de privacitat
Com gestionem les teves dades?