Microsprint IES Sant Ramon (Cardona)

7 de maig de 2019 a les 18:52


Primer Microsprint realitzat en un institut amb alumnes des de 1r fina a 4t d’ESO. S’ha portat a terme en les proximitats de l’institut, el dispensari municipal i també l’interior del pati, on es trobava sempre la sortida i l’arribada. S’ha optat per un format de tres curses, amb diferents nivells i dificultats, sent el tercer el mes complicat i coincidint amb la final.

L’activitat ha estat molt interessant per dues raons. Físicament tots els alumnes han pogut gaudir d’una activitat intensa i competitiva, però alhora diferent i difícil ja que no hi estan acostumats, motiu pel qual algun ha confessat que havia corregut més que tot l’any junt en les classes d’educació física. I també ha estat interessant per la part mental, combinant la interpretació del mapa i la gestió de la pressió, de la influencia dels companys i de la pressió en cursa. La unió de tots aquest elements va permetre que tots els alumnes gaudissin d’aquesta activitat mentre treballaven els diferents objectius. La valoració per part del professorat també ha estat molt positiva, motiu pel qual es pot concloure que el format de l’activitat és molt adequat per a aquest grup d’edat i es seves necessitats.

 


Ens trobaràs a:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube


Properes activitats
No hi ha microsprints programats


Premis i reconeixements
2n premi
Concurs Idees Emprenedores del Berguedà, 2017


Què diuen de nosaltres?
"Microsprints ha obert una nova possibilitat per al món de les Curses d'Orientació!"
Biel Ràfols
"Adaptació molt adequada de curses d'orientació per instituts i escoles, conservant els principals valors d'aquest esport pels més joves!"
Laura Serra
"Una manera original i divertida perquè petits i grans descobreixin l'orientació en espais reduïts i peculiars"
Lleí Viles
"Microsprints es una actividad innovadora, sencilla y divertida, que a la vez sirve para exprimir al máximo la parte mental y técnica del deportista de élite"
Alvaro Prieto


Política de privacitat
Com gestionem les teves dades?