APP Microspirnts

22 de juliol de 2019 a les 10:24


L'aplicació de Microsprints la podeu trobar tant per a dispositius Android com per IOS i ofereix els resultats en directe de tots els recorreguts!

Per a cada recorregut utilitza dades mòvil únicament per a enviar els resultats automàticament (una quantitat molt reduïda d'informació) però alhora pot realitzar-se qualsevol recorregut sense cobertura, ja que emmagatzema les dades fins que el mòbil disposa d'internet.

El funcionament és molt senzill:

1. Introduir el Nom d'identificador (serà el que t'identificarà en els resultats. 

2. Escanejar el codi QR del mapa

3. Selecciona el sistema que vulguis utilitzar (NFC o QR) a l'hora de marcar els controls que requereix cada mapa. 

El sistema QR utilitza la càmera i has d'apuntar correctament el mòbil al QR.

El sistema NFC s'ha d'activar prèviament en el mòbil (apartat d'ajustaments, cercar les sigles NFC) i permet, simplement apropant la part posterior del mòbil a la fita, marcar la fita amb el simple contacte. 

4. Escaneja/Toca la FITA START. Aquest control inicia el cronometratge del temps del recorregut. Un cop iniciat el recorregut es pot veure el temps total a la part inferior de la pantalla i també el nombre d'ordre (1) i el nombre del control (31) que hem de trobar.  En el mapa trobarem la fita START indicada amb un triangle. 

5. Escaneja/Toca la següent fita. Quan el participant aconsegueix trobar la fita que reclama l'aplicació (en aquest cas la 1[31]) l'ha d'escanejar/tocar. En cas de fer-ho de forma correcta, apareix una icona de color verd a la part inferior de la pantalla, se sent un so i apareix el temps que s'ha tardat des de l'última fita trobada. Alhora el control següent s'actualitza i indica el pròxim control que ha de buscar el participant. 

6. Escaneja/Toca la FITA FINISH. Aquest control para el temps final del recorregut i sempre és l'últim que s'ha de trobar després de totes les fites. En el mapa ho trobarem indicat amb un  el cronometratge del temps del recorregut. En cas de voler deixar el recorregut a mig fer, es pot escanejar la fita FINISH directament i també s'acaba el recorregut. 

7. Resultats. Podem veure el temps total del recorregut i també els resultats totals de totes les persones que han participat en cada recorregut en l'enllaç de l'APP o a http://www.microsprints.org/resultats/. També es poden consultar els resultats parcials (temps de pas per cada una de les fites) en el mateix enllaç.

8. Resultats en directe! Es poden consultar els resultats de pas per cada un dels controls a temps real des de la mateixa web, fent-ho tot molt més emocionant i real!


Ens trobaràs a:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube


Properes activitats
No hi ha microsprints programats


Premis i reconeixements
2n premi
Concurs Idees Emprenedores del Berguedà, 2017


Què diuen de nosaltres?
"Microsprints ha obert una nova possibilitat per al món de les Curses d'Orientació!"
Biel Ràfols
"Adaptació molt adequada de curses d'orientació per instituts i escoles, conservant els principals valors d'aquest esport pels més joves!"
Laura Serra
"Una manera original i divertida perquè petits i grans descobreixin l'orientació en espais reduïts i peculiars"
Lleí Viles
"Microsprints es una actividad innovadora, sencilla y divertida, que a la vez sirve para exprimir al máximo la parte mental y técnica del deportista de élite"
Alvaro Prieto


Política de privacitat
Com gestionem les teves dades?