Microsprint CFGS Quercus (Sant Joan)

6 de maig de 2019 a les 18:50


Segona edició d’aquest Microsprint per als alumnes de 1r del Cicle Formatiu de Grau Superior de l’Institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada.

El format de l’activitat ha estat en tres curses, sent la segona classificatòria i la tercera la final, en la qual els millors participants han pogut competir per a fer-se amb la victòria de la competició. Durant tota l’activitat s’ha respirat un ambient competitiu i alhora d’aprenentatge, on els alumnes han pogut gaudir de l’activitat esforçant-se al màxim alhora que aprenien un esport que la majoria no havien practicat.

A més, la utilització d’un sistema de cronometratge com és Sportident afavoreix la competitivitat i alhora permet l’aprenentatge del funcionament d’aquests sistema tant utilitzat en curses d’orientació com en altres activitats esportives.

EL nivell de satisfacció d’alumnes i professorat ha estat elevat, igual que el dels organitzadors, acabant l’activitat amb molt bon gust de boca.

 


Ens trobaràs a:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube


Properes activitats
No hi ha microsprints programats


Premis i reconeixements
2n premi
Concurs Idees Emprenedores del Berguedà, 2017


Què diuen de nosaltres?
"Microsprints ha obert una nova possibilitat per al món de les Curses d'Orientació!"
Biel Ràfols
"Adaptació molt adequada de curses d'orientació per instituts i escoles, conservant els principals valors d'aquest esport pels més joves!"
Laura Serra
"Una manera original i divertida perquè petits i grans descobreixin l'orientació en espais reduïts i peculiars"
Lleí Viles
"Microsprints es una actividad innovadora, sencilla y divertida, que a la vez sirve para exprimir al máximo la parte mental y técnica del deportista de élite"
Alvaro Prieto


Política de privacitat
Com gestionem les teves dades?