Lliga Microsprints 2017

10 de maig de 2019 a les 19:06


Durant el Juliol i Agost d’aquest 2017 el Club Orientació Berguedà organitza la 3a edició de la Lliga de Microsprints 2017, que tindrà lloc al Berguedà i al Bages. Consta de 8 activitats en 8 poblacions diferents, una CADA DIMECRES a partir de les 20.00, habitualment en les proximitats de les piscines municipals de cada població.

Els Microsprints d’orientació son curses d’orientació adaptades a un espai molt reduït, on els participants han d’interpretar un mapa molt detallat d’una zona molt petita (com pot ser l’àrea interior d’una piscina municipal) i trobar una gran quantitat de controls en molt poc temps. D’aquesta manera es realitzen diferents rondes que acaben amb la FINAL, on els millors nois i noies d’aquell dia poden guanyar-se el premi i l’ovació de la resta de participants.

Aquesta activitat està dirigida a tots els públics i està encarada a la promoció, amb una inscripció de 3€ assequible per a tothom. A més és perfecte per començar i aprendre en les curses d’orientació, gràcies a una petita explicació a l’inici de cada cursa i del format, ja que és ideal tant per adults com per nens.

Les anteriors edicions el 2015 i 2016 hi van participar 200 i 340 persones respectivament, repartides en les 4 o 6 activitats en cadascuna de les lligues. Per això aquest any des del COB s’espera una participació propera a les 500 persones, gràcies a les noves ubicacions (alt berguedà i baix berguedà) i a les millores que s’introdueixen aquest 2017, com interessants premis per als guanyadors absoluts de la lliga, sorteigs de material i més sorpreses en les activitats.

Inscripcions per a TOTA la Lliga (8 curses) QÜESTIONARI

Si usvoleu apuntar en una sola cursa trobareu un enllaç en la cursa corresponent al CALEDARI.

Dates:

  • Olvan: 5 Juliol
  • Castelladral (Navàs): 12 Juliol
  • Guardiola de Berguedà: 19 de Juliol
  • Sant Jordi (Cercs): 26 Juliol
  • Puig-reig: 2 Agost
  • L’Espunyola: 9 Agost
  • Cal Candi (Vilada): 16 Agost
  • Casserres: 23 Agost


Ens trobaràs a:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube


Properes activitats
No hi ha microsprints programats


Premis i reconeixements
2n premi
Concurs Idees Emprenedores del Berguedà, 2017


Què diuen de nosaltres?
"Microsprints ha obert una nova possibilitat per al món de les Curses d'Orientació!"
Biel Ràfols
"Adaptació molt adequada de curses d'orientació per instituts i escoles, conservant els principals valors d'aquest esport pels més joves!"
Laura Serra
"Una manera original i divertida perquè petits i grans descobreixin l'orientació en espais reduïts i peculiars"
Lleí Viles
"Microsprints es una actividad innovadora, sencilla y divertida, que a la vez sirve para exprimir al máximo la parte mental y técnica del deportista de élite"
Alvaro Prieto


Política de privacitat
Com gestionem les teves dades?