Lliga Microsprints 2016

5 de maig de 2019 a les 18:37


Ha estat una lliga plena de sorpreses i bon ambient. Ha constat de 6 probes, repartides entre el Berguedà i el Bages, concretament a les poblacions de Casserres, Avià, Gironella, Cal Rosal, Montmajor i Navàs.

Pel que fa a participació ha estat un èxit total, amb més de 350 inscripcions i 200 persones que han pogut gaudir i conèixer algun dels nostres Microsprints. Aconseguint oferir una activitat divertida i molt assequible per a tots els públics, amb participants des de 5 anys fins a persones adultes, totes elles finalitzant les curses amb bon gust de boca i assegurant que havien gaudit.

I permetent també assolir un nivell de satisfacció elevat per part dels encarregats de les piscines en les que hem estat, organitzant una activitat a COST 0, que ha aportat clients a l’establiment i ha augmentat l’oferta esportiva, alhora que s’ha vist representat en les xarxes socials.

En resum, un èxit que seguirem treballant estiu rere estiu per mantenir i millorar, seguint apropant les curses d’orientació i els Microsprints a totes les persones del Berguedà!

Resultats de cadascuna de les competicions

Classificació General de la lliga


Ens trobaràs a:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Youtube


Properes activitats
No hi ha microsprints programats


Premis i reconeixements
2n premi
Concurs Idees Emprenedores del Berguedà, 2017


Què diuen de nosaltres?
"Microsprints ha obert una nova possibilitat per al món de les Curses d'Orientació!"
Biel Ràfols
"Adaptació molt adequada de curses d'orientació per instituts i escoles, conservant els principals valors d'aquest esport pels més joves!"
Laura Serra
"Una manera original i divertida perquè petits i grans descobreixin l'orientació en espais reduïts i peculiars"
Lleí Viles
"Microsprints es una actividad innovadora, sencilla y divertida, que a la vez sirve para exprimir al máximo la parte mental y técnica del deportista de élite"
Alvaro Prieto


Política de privacitat
Com gestionem les teves dades?